Befőzde

Kevi lekvár és szörp

Elérkezett az ideje az indulásnak!

2017. július 04. 10:59 - BEFŐZDE

Sziasztok!

 

Az elmúlt 1 évben nem nagyon jelentkeztünk, de végre elérkezett az idő, hogy ismét elkezdjük gyártani a termékeinket, sőt kibővítsük a palettát sok-sok új termékkel.

Az elmúlt 1 évünkről röviden írok csak, mert egy egyrészt túl hosszú volt, másrészt pedig -szerencsére- már a felére sem emlékszem, de az biztos, hogy minden nem jut eszembe.

Szóval az üzem:

Régebben hírt adtunk arról, hogy muszáj átalakítanunk a termelésünket. Ennek oka a saját gyümölcsösök méretének megnövekedése (több, mint 4 hektárnyi területünk van). Ekkora területen lévő gyümölcsök feldolgozása már sokkal nagyobb szervezést, kapacitást igényel. Másrészt pedig a hatékonyság. Túl sok időt vesz el a marketing (amivel sajons most nagyon elmaradtunk, de majd látjátok, hogy meglett az eredménye a leállásnak), és az értékesítés. Ha hiszitek, ha nem a gyártási része a legkevesebb, ugyanakkor az új termékek behozatalára szükség volt arra, hogy időt tudjunk szakítani a termelésre.

Ennek érdekében új gépek tették hatékonyabbá a finomságok készítését, valamint az új gépekkel újfajta termékeket is tudunk előállítani. Így a megszokott szörpök és lekvárok, dzsemek kiegészülnek, egyrészt eritrites szörpökkel, lekvárokkal, dzsemekkel, másrészt készítünk teljesen új termékeket is. Ilyen pl. a különböző aszalványok (meggy, cseresznye, alma, körte, citrom, stb.), valamint egy olyan termék, ami saját gondolat (bár biztos csinlták már mások is, csak nem találtunk utalást rá). Ez pedig a Torkos Mackó, ami különböző aszalt gyümölcsökből áll igazán finom termelői mézzel nyakonöntve és egy kicsit érlelve benne.

 

img_3547.JPG

 

Ezen felül elindul a gyümölcslé, zöldséglé gyártásunk is. A folyamat még kisérleti stádiumban van, de hamarosan ezek is a piacra fognak kerülni.

Terveink szerint készíteni fogunk fűszerkeverékeket is, de ez majd az őszi, téli időszak zenéje lesz.

Mindezt kis mennyiségben fogjuk értékesíteni. Célunk nem a mennyiség, hanem a minőség. Ennek okán előfordulhat (és biztosan elő is fog fordulni), hogy valamelyik termék elfogy és sajnos a következő termésig várni kell majd, hogy ismét legyen belőle.

Új címkéink biztosítják azt is, hogy ajándékként is hasznos termékekkel állhassunk a vevőink rendelkezésére.

img_3495.JPG

Az értékesítés természetesen továbbra is sok időt vesz igénybe. Rájöttünk az elmúlt időkben, hogy mindenhol nem tudunk ott lenni, nem tudunk minden boltba juttani a termékeinkből. Ezért kialakítottunk egy webshop-ot, ahol a termékeink elérhetőek lesznek, ráadásul olyan postázási feltételeket próbálunk teremteni, hogy ezt minél kevésbé érezzék meg a vevőink. A webshop indulása cca 2 hét múlva várható.

Folyamatosan fogunk hírt adni az új dolgokról, bemutatjuk a gépeinket, az új tanyaközpontunkat, a területeinket, a telepített több 100 fa fejlődését és mindent ami érdekelhet Titeket.

Addig is pici türelmet kérünk Tőletek és egy kép a citrom aszalásáról.

 

20170628_120602.jpg

 

Sziasztok

 

Szász Béla

 

 

befozde_logo_nevvel.jpg

giligan_logo_design002-2.png

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://befozde.blog.hu/api/trackback/id/tr612625817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása