Befőzde

Kevi lekvár és szörp

No mit keltett ki a tyúk?

2015. július 08. 07:00 - BEFŐZDE

Sziasztok!

 

Pár napot Miskolcon töltöttünk a családnál és mire visszaértünk meglepetés fogadott minket. Mikor indultunk, az egyik tyúk már kezdte kikölteni a tojásokat és néhány csibe csipogott alatta, viszont mire visszaértünk ez volt -na jó, nem alatta - hanem mellette :)

 

1_8.jpg

2_6.jpg

A tyukica egy disznóólban ült el és ebben az olban van egy fadoboz. A süni (na jó ennyi szakmaiság legyen benne: Keleti sün - Erinaceus roumanicus - természetvédelmi értéke: 25.000 Ft) gondolt egyet és eme dobozka mögé fialt le. Amit láttunk mi is az 3 db sün volt, de csak az egyiket sikerült lefényképezni. másnapra pedig az is eltűnt. Mondjuk már szép nagyok voltak. Reméljük itt maradnak a környéken, szükség van rájuk!

 

Üdv: Béla és Heni

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://befozde.blog.hu/api/trackback/id/tr627609074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása