Befőzde

Kevi lekvár és szörp

A tanya

2017. július 10. 08:01 - BEFŐZDE

Sziasztok!

 

Már ezen az oldalon is megosztottuk az egyesületünk (Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület) tevékenységét. Az elmúlt időszakban az egyesület is sokat fejlődött, de a legnagyobb fejlődés a tanyánkon vehető észre. A Giligán blogján utána lehet nézni mindennek amivel foglalkoztunk és foglalkozunk.

Ezt a kis posztot igazából azért is írom, hogy lássátok a társadalmi felelősségvállalás fontos. Sokan dolgoznak civil szervezetek, önkéntesek olyan dolgok érdekében, ami egyébként nem, vagy csak nehézkesen valósulhatna meg. Ilyen a mi  munkánkban is ez a tanya. Hiszen, ha nem karoljuk fel és nem állunk neki rendbetenni, nemigen kellett volna pár év ahhoz, hogy összedőljön. Akkor a környék (a Kuczori-dűlő) egykor rengeteg tanyájából már az egyik utolsó is a múlté lenne. Ezt pedig nem akartuk. Úgy döntöttünk, hogy felújjítjuk és egy bemutatóközpontot kialakítva látogathatóvá tesszük, hogy mások is lássák, hogy hagyományos technikákkal könnyedén menthető egy ilyen épület.

Néhány kép a tanyáról akkor és most:

tanya_regi.jpg

tanya_regi2.JPG

20160630_133747.jpg

20160630_133839.jpg

És akkor, hogy mi is lett belőle, bár még messze nincs készen:

 

tanya.JPG

 

  

 

 

Néhány kép a termékeinkről is legyen itt, mit is lehet majd ajándékba adni:

 

1.jpg

 

befozde_logo_nevvel.jpg

giligan_logo_design002-2.png

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://befozde.blog.hu/api/trackback/id/tr2312625877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása