Befőzde

Kevi lekvár és szörp

Az új kinézetünk

2014. szeptember 03. 20:38 - BEFŐZDE

Sziasztok!

 

Megint nem sikerül olyan gyakran jelentkezni, mint szeretnénk. A munka folyik, lassan a végére érünk az üzem kialakításának. Reményeim szerint 1 hetes munka van még rajta, és használatba vehetjük.

Közben kipróbáltuk (és használjuk is) az ipari gáztűzhelyt. Le a kalappal. Sokkal gyorsabban tudunk készíteni szörpöket, mint eddig.

Ez ránk is fér, mert, mint már mondtam hétvégén Budapesten leszünk a Népligetben a Szeptemberfeszten. Persze visszük az Giligán Egyesületet is. Ha már ott vagyunk a gyerekek is hagy ismerkedjenek a régi játékokkal. Lesz nemezelés, csuhévirág készítés, stb. És persze szörpkóstolás.

Úgy döntöttünk, hogy elsősorban szörpöket viszünk magunkkal. Lekvár nem sok lesz, de egyszerűen nem jut idő mindenre.

Márcsak azért is, mert új arculatot kaptunk. Az egyik barátunk grafikai tervező és segített megcsinálni az új cimkéket.

Ízelítőnek így fog kinézni (bár még csak holnap megyek érte):

cimke.jpg

 

És, hogy a marketinggünk ne legyen csak ennyi elkészül reményeim szerint (bár ezt már csak Pesten fogjuk tudni átvenni) a roll-up-unk is. Ez pedig így fog kinézni:

roll-up_1.jpg

 

Persze közben készül a honlap, interjút kellene adnunk a helyi tv-ben, stb. 

Majd egyszer a végére érünk mindennek :)

 

Béla és Heni

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://befozde.blog.hu/api/trackback/id/tr216666705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása